338 woningen in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost

338 woningen in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost

Ontwikkelaar Wonam en UBA bouw en Projectontwikkeling hebben de tender voor 338 woningen in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost gewonnen. De verschillende kavels worden ontworpen door respectievelijk OZ, XVW Architectuur en Space &  Matter.

De heerlijkheid Curtis, gemeente Heemskerk

De heerlijkheid Curtis, gemeente Heemskerk

Interegion heeft in haar rol als Tendermanager wederom een tender gewonnen. Voor Timpaan en Trebbe is de tender voor partnerselectie voor de gemeente Heemskerk gewonnen.

Op een prachtig groene locatie in Heemskerk hebben we de partnerselectie gewonnen voor de locatie Eikenhof 2 met het plan De Heerlijkheid Curtis, dat bestaat uit 100 woningen in het groen. De partner selectie is uitgeschreven door de Gemeente Heemskerk. De winst is een resultaat van een intensieve samenwerking tussen Timpaan Trebbe, De Urbanisten, Heren 5 architecten, Interegion Groep, De Firma Stek, Area of People , DEEL, Merosch, Brockhoff Makelaars en Buro Boot .”

Fortunapark Gemeente Vlaardingen

Fortunapark Gemeente Vlaardingen

Tender gewonnen!!

Interegion Groep heeft wederom een tender gewonnen waarvoor zij het tendermanagement heeft gevoerd.

Timpaan en Ouwehand Bouw winnen met Fortunapark tender Gemeente Vlaardingen 235 woningen in een bijzonder groene wijk

Het team bestaande uit gebiedsontwikkelaar Timpaan, Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen, landschapsarchitect ZUS, FARO en JULI (betrokken architecten), Merosch (duurzaamheidsadviseur), AW Groep (civiele engineering) en Interegion Groep (tendermanagement) heeft de tender gewonnen die de Gemeente Vlaardingen heeft uitgeschreven voor de locatie aan de Marathonweg-Noord in Vlaardingen.

Samen natuurlijk geluk vinden

Het plan Fortunapark omvat 235 woningen voor alle doelgroepen, waaronder 50 sociale huurwoningen. De wijk wordt een plek waar de bewoners samen gelukkig en gezond kunnen leven. Meer dan 55% van de wijk wordt groen, waarmee mens en natuur in harmonie samengaan. Fortunapark neemt natuurinclusiviteit als uitgangspunt: het is een plek voor mens, dier én plant. Daarnaast zal het landschap klimaatadaptief zijn: het verkoelt bij extreme hitte en neemt overvloedig water als een spons op. In het midden van de wijk komt een wilgenbos en grote vijverpartij. In de noordoosthoek van het plan wordt een woontoren gerealiseerd, die als groen icoon een aantrekkelijk gezicht geeft aan de hoofdentree van Vlaardingen. De woningen zijn in samenhang met het landschap ontworpen.

Groene gemeenschap

De openbare daktuin en groene binnentuin met moestuin nabij de appartementen zorgen ervoor dat de bewoners elkaar als vanzelf ontmoeten. Het wordt het eerste project waarin Timpaan haar Wijkfonds gaat realiseren, waarmee de gemeenschapszin van bewoners verder worden gestimuleerd en vereenzaming wordt tegengegaan. Zo kan de wijk ook na oplevering blijven doorgroeien en zich ontwikkelen.

Rolreder Krommenie

Rolreder Krommenie

Tender voor 50 woningen gewonnen in opdracht van VOF Horizon

Kenmerk: herontwikkeling en inbreiding/inpassing woningen op wijkniveau

Gemaalhuis Hoofddorp

Gemaalhuis Hoofddorp

In opdracht van Timpaan tender gewonnen voor 84 grondgebonden woningen en appartementen

Kenmerken: toonaangevende architectuur bij entree van Hoofddorp, ode aan de gemalen van de Haarlemmermeer.